top of page

Ik ben Joris Goedhart, grafisch ontwerper bij Brayn Graphic & Marketing in Amersfoort. Ik begon bij dit design bureau als Assistent Traffic Manager. In deze rol heb ik mijn communicatie skills erg weten te verbeteren en leerde ik de workflow van een creatief bedrijf en de behoeftes van klanten goed kennen. 

 

Toen er echter een plek vrij kwam in de studio greep ik mijn kans. Mijn creativiteit kwam daar tot uiting in graphic design, animaties, video-editing en ook in DTP-projecten. Door veel ‘ontwerpkilometers' te maken ben ik doorgegroeid tot hoofdontwerper. Daarnaast vind ik het erg leuk om te helpen met marketing om er voor te zorgen dat marketing projecten een goed, passend design krijgen. Zo help ik veel met het ontwerpen en bouwen van websites, doe ik de art-direction bij video’s en help ik met het creëren van content voor sociale media. 

 

Mijn instelling is altijd al geweest: als ik iets niet kan, leer ik het wel. Op deze manier blijf ik mezelf ontwikkelen. Ik ben creatief, nieuwsgierig en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen in leuke side-projects. Een goed voorbeeld van zo’n project is Dear Lady Films, een online video platform dat ik opgericht heb waar ik Amersfoortse creatives een podium geef. 

JORIS GOEDHART ABOUT ME

bottom of page