top of page

PORTFOLIO FLINT SEIZOENSBROCHURE 18-19

Opdrachtgever: Brayn Graphic & Marketing | Klant: Flint | Soort opdracht: Brochure design | Jaar: 2018

ART.png

Het was zeker niet de eerste keer dat we bij Brayn de nieuwe Seizoensbrochure van Flint Amersfoort mocht vormgeven. Maar wel de eerste keer dat we samen met Flint gekeken hebben naar de ‘user experience’. Als het hoofddoel is om meer mensen, in alle leeftijdsgroepen, te bewegen om naar het theater te komen, dan biedt een goede opzet van de brochure een mooie kans tot een eerste kennismaking met Flint en met een ‘avond theater’.

We hebben veel aandacht besteed aan de cover, waar we mede dankzij een ‘open mind’ van de Rabobank (adverteerder van de achterpagina) een mooi strak geheel van konden maken. Door de foto van de voorstelling 'ART' iets te bewerken hebben we een mooi doorlopend ontwerp kunnen maken. De Rabobank was erg gecharmeerd van dit ontwerp waardoor we de advertentie mochten integreren en het ontwerp mogelijk werd. 

Onze wens voor een flap waarop introductie en iconen-uitleg stond werd ook ingevuld. En vanaf de eerste pagina’s tot aan de informatiepagina’s achterin hebben we teksten helderder gemaakt, plattegronden opnieuw ontworpen en meer rust in het overall ontwerp gebracht. 

Flint is blij met het resultaat. Het ontwerp wordt nu ook doorgevoerd in vlaggen en andere uitingen, waarmee dit theaterseizoen een duidelijk herkenbare uitstraling heeft gekregen. 

bottom of page