top of page

PORTFOLIO FLINT MAGAZINE 2018

Opdrachtgever: Brayn Graphic & Marketing | Klant: Flint | Soort opdracht: Magazine design | Jaar: 2018

Nadat het eerste Flint Magazine in begin 2017 goed ontvangen was, werd bij Flint al snel besloten om ook in het theaterweekend in januari 2018 weer een magazine uit te geven. Doel van het magazine is om meer informatie en achtergronden te presenteren over Flint voorstellingen, artiesten, vrienden en medewerkers.

Aan mij en Brayn de vraag om met een goed ontwerp voor de cover en de lay-out te komen. Een mooie uitdaging want in onze ogen is Flint toch een beetje ‘ons theater’ en we denken dat dat voor veel Amersfoorters geldt. Amersfoorters zijn eigenlijk wel heel trots op hun stad. Trots op de stad, trots op de wijk en zelfs op de straat waar ze wonen.

Daarom heb ik het thema uitgewerkt door echt élke straat in Amersfoort in het cover-ontwerp op te nemen. Lezers kunnen hun eigen straat na een beetje zoeken zo aanwijzen. De Amersfoortse rapper Diggy Dex poseert op de cover in een pak met het stratenpatroon er op verwerkt. Op die manier ‘draagt’ hij de stad en gaat hij ‘op in de stad’.

Het stratenpatroon komt ook terug in verschillende advertenties die ik voor de adverteerders mocht ontwerpen. Daarmee is een mooi gebalanceerd Magazine ontstaan.

bottom of page