top of page

PORTFOLIO MAX KEURIS, MEESTERVERTELLER

Opdrachtgever: Brayn Graphic & Marketing | Klant: Stichting Regionaal Spitwerk | Soort opdracht: Boek ontwerp | Jaar: 2019

Op 20 mei presenteerde Stichting Regionaal Spitwerk hun laatste uitgave, Max Keuris, Meesterverteller, in museum Flehite. Het boek omschrijft het leven van Amersfoortse kunstenaar Max Keuris in mooi detail. Achterin het boek is een overzicht van zijn werken weergegeven. Hiervan zijn een aantal schilderijen in museum Flehite te bewonderen. 

 

Ik werd bij Brayn door Spitwerk gevraagd om het ontwerp en de opmaak van dit boek op me te nemen. Het mooie van de samenwerking met de mensen van Spitwerk is dat ik, door de tevredenheid over eerdere boekontwerpen nu veel vrijheid en zeggenschap krijg bij een nieuw ontwerp. Het is een mooi geheel geworden dat past bij de schilderijen van Keuris. Tijdens het ontwerpproces heb ik de schilder en zijn werk echt leren kennen. Dat helpt mij om uiteindelijk ervoor te zorgen dat mijn ontwerp recht en eer doet aan zijn kunst. Dat is mijn ultieme doel. Ik ben dan ook erg blij met het eindresultaat!

bottom of page