top of page

PORTFOLIO VRIENDEN VAN BOEI

Opdrachtgever: Brayn Graphic & Marketing | Klant: BOEi | Soort opdracht: Branding | Jaar: 2019

BOEi, een maatschappelijke onderneming met een passie voor het restaureren en herbestemmen van erfgoed, is al jaren klant van Brayn. We hebben in het verleden de huisstijl ontwikkeld en voeren deze nog altijd door in vele uitingen. Voor een nieuw sponsor-wervingsproject moest echter een nieuwe huisstijl gemaakt worden. Een logo, gebaseerd op het huidige algemene BOEi logo en een afwijkend ontwerp dat kan worden doorgevoerd in promotionele uitingen en give-aways aan sponsoren. 

 

Ik ben hiervoor gegaan voor een ontwerp met lijntekeningen van de gebouwen die BOEi renoveert. De foto's van de gebouwen die ik aangeleverd kreeg waren niet altijd even goed en op deze manier hoef ik me daar geen zorgen over te maken. Daarnaast vind ik het een mooie frisse uitstraling hebben. Ik zie het ook een beetje als een 'blueprint' van het gebouw dat BOEi gaat invullen.

 

Als er een rondleiding of opening van een nieuw gerestaureerd gebouw is wordt er een lijntekening van dit gebouw gemaakt een doorgevoerd in de huisstijl. Zo heb ik al tekeningen gemaakt van de Dongencentrale in Eindhoven, de Blokhuispoort in Leeuwarden en boerderij de Hoef in Utrecht. 

bottom of page